Газови котли за отопление и топла вода

logo

victrix_tt_622x861

Италиански газови котли и аксесоари

Газови котли и бойлери, широка гама  

Котли с ефективност до 110%

VICTRIX TT – с котела символизиращ 50 годишния юбилей на Immergas – стартира едно поколение от котли, предназначени за нови инсталации и специално за замяна в съществуващи системи. Цялата гама е проектирана да се изпреварят най-новите изисквания на Европейските Директиви за потреблението на енергия, с увеличаване на прилагането на кондензна технология, за по-лесно постигане на класа на висока ефективност за отопление и производство на битова гореща вода.

Символът TT идва от “Top Tech”, върхова технология. VICTRIX TT се произвежда на нова високо-автоматизирана линия централния производствен център на компанията в Brescello и се отличава с иновативен кондензационен модул, гарантиращ изключително високи дебит и напор към отоплителния кръг,  нисък риск за запушване от замърсявания на системите и по-голяма устойчивост на корозия, благодарение на специално използваната сплав за производството му.

За да намалите допълнително разходите, ние приложихме нова платка, която модулира мощността на котела до 15%: идеално предпоставка за намаляването на енергийните разходи в преходните сезони. В допълнение към изключително ниското му въздействие върху околната среда, този котел се отличава с разширен лесен потребителски интерфейс с бутони, и LCD дисплей за визуализация на състоянието и грешки на функциониране. На разположение са три различни версии на VICTRIX TT: една комбинирана и две само за отопление.

VICTRIX EXA ErP предлага преимуществата на кондензната технология едновременно с лекота при употреба. Съвместим с новите Европейски Директиви ERP и ELD, изискващи енергийни етикети на всички уреди, пуснати на пазара с цел намаляване потреблението на енергия.

VICTRIX EXA ErP е на разположение с две проточни комбинирани версии 28 и 32 kW и модел само за отопление 24 kW, всички в състояние да допринесат значително за повишаване на класа на енергийна ефективност при отопление. Силните страни на гамата са надеждността и качеството на неръждаем кондензен модул и преимуществата на помпата с ниска консумация. Компактният им размер ги прави удобни и лесни за монтаж. Интуитивния потребителски интерфейс с бутони за избор и клавиши за настройка, позволяват бързи и лесни температурни настройки, както и LCD дисплей за визуализиране на състояние и кодове на грешки.

VICTRIX EXA може да се управлява дистанционно с помощта на новото приложение DOMINUS. Това приложение ви позволява да управлявате котела и да наблюдавате данни за текущото му състояние на вашия таблет, смартфон или преносим компютър. Използвайки опционалния Wi-Fi, инсталиран преди вашия безжичен модем/рутер.

IMMERGAS, винаги има информация за характера и проблемите на околната среда, в тази връзка представя най-новият модел VICTRIX Superior Top, един кондензен котел в състояние да предложи спестяване на енергия до 30% в сравнение с традиционните.

Напредналата технология използвана в VICTRIX Superior Top гарантира следните предимства:

– спестяване на пари: кондензни котли са уреди с висока ефективност в сравнение със съответните традиционни модели.Високата ефективност означава по-ниска консумация на газ, а оттам и спестяване на пари.

– по-голям комфорт: гъвкавостта на електронна система за управление на VICTRIX Superior Top Ви дава възможност да настроите параметрите в зависимост от потребности на системата, гарантиращо комфорт и уют в дома Ви, независимо от промяната на климатичните условия.

– по-малко емисии на замърсяване: специалната система на изгаряне намалява емисиите на въглеродни окиси (CO) и азотни окиси (NOx).

Котлите VICTRIX Zeus Superior kW са с модерна и елегантна линия, в която се комбинират дизайн, технология и функционалност. Големият, осветен LCD дисплей предоставя възможност за постоянно наблюдение на контролния панел, визуализира информацията за всички основни функции като например температура на отопление и БГВ, реална температура в отоплителната система, индикатор за постоянно доставяната температура, режим на работа и кодове за грешки. Елегантният контролен панел позволява да се настроят всички параметри на работа по лесен и интуитивен начин. Благодарение на иновативната електроника на VICTRIX Zeus Superior kW, настройването на желаната температура и летен/зимен режим на работа става дори още по-просто – само с натискане на бутона и завъртане на страничните копчета. Технологията на VICTRIX Zeus Superior kW дава възможност за показване на друга важна информация като например часовете на работа, брой на запалванията, реалната външна температура – минимална и максимална (само при наличие на външна сонда) или може да се изберат персонални опции, например постоянно осветление на дисплея или енергоспестяващ режим.

VICTRIX Zeus Superior kW, са гама кондензни котли от IMMERGAS с вграден обемен бойлер за БГВ с вместимост 54 литра. Този модел съчетава енергоспестимост, технология, иновативен дизайн и отлична производителност. Гамата е представена от два модела с различна мощност: VICTRIX Zeus Superior 26 kW с максимална топлинна мощност 26 kW и VICTRIX Zeus Superior 32 kW с максимална топлинна мощност 32 kW.

Газов котел серия HERCULES

 

ВСИЧКИ МОДЕЛИ НА IMMERGAS И ЦЕНОВА ЛИСТА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

 

viessmann logo

 

viessmann-vitodens-200w-19-02202420l

Eфективно отопление на газ благодарение на кондензна техника

Кондензната техника използва не само топлината, която възниква като измерима температура при процеса на горене, но допълнително и съдържанието на водни пари. Кондензните котли извличат почти напълно топлината в отработените газове и я отдават на отопителната система.

В кондензните котли има вградени мощни топлообменници, които дотолкова охлаждат отработените газове, преди те да се изхвърлят през комина, че съдържащите се в тях водни пари кондензират и отделената при кондензацията топлина се предава на отоплителната инсталация.

Отопление с газ – икономично и екологично

С тази технология стенните газови кондензни котли на Viessmann достигат коефициент на ефективост до 98%. Така отоплителната система с кондензен котел работи изключително икономично, което спестява както енергия и пари, така и щади околната среда.

Газова горелка MatriX

Газовата горелка MatriX е важно звено от отоплителната техника на Viessmann. С използването на MatriX-структура от неръждаема стомана горелката се отличава с дълъг живот и е устойчива на високи температурни натоварвания.

ЦЕНОВА ЛИСТА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК