Енергоспестяващи комбинирани бойлери

ЕЛДОМИНВЕСТ (България)

299f5c5bc901541c1d90988d09a42ef5

ЕЛДОМИНВЕСТ е производителят на електрически бойлери с най-широкия моделен асортимент в Централна и Югоизточна Европа, включващ над 250 модела бойлери:

Енергоспестяващи електрически бойлери с обеми от 5 до 2000 литра под налягане, с емайлиран или с неръждаем водосъдържател, за вертикален или хоризонтален монтаж;

Високоефективни бойлери за алтернативна енергия, с обем от 80 до 2000 л., комбинирани с топлообменник, позволяващи включване към алтернативни източници на енергия като слънчеви колектори, газови или централни (локални) отоплителни системи.

В компанията са създадени първите в България бойлери с емайлиран водосъдържател, както и първият бойлер с електронно (микропроцесорно) управление и цифров дисплей.

 

viessmann logo

VIESSMANN (Германия)

 

Висок комфорт на топла вода за всяко потребление.

Вътрешната повърхност на водосъдържателя е показателна за хигиеничността на битовата гореща вода. Viessmann залага на две концепции: на емайлирано покритие Ceraprotect за сигурна, продължителна защита от корозия в серията продукти Vitocell 100 и на неръждаема стомана за най-високите хигиенни изисквания при продуктите Vitocell 300.
В продуктовата програма Vitocell ще намерите подходящия бойлер за Вашите изисквания. В зависимост от потреблението и възможностите за монтаж можете да избирате от хоризонтални или вертикални бойлери.

Потреблението на битова гореща вода във всяко домакинство е различно. То варира в зависимост от броя на хората в домакинството както и от навиците при къпане: използването на душ или вана. Един пример: ако сутрин трябва да се изкъпи едно тричленно семейство в рамките на краткото време преди отиване на работа и училище, то бойлерът трябва да осигури голямо количество топла вода с постоянно висока температура за много кратък период от време. Който предпочита да вземе вана, също се нуждае от достатъчно количество топла вода за напълването на ваната. И в същото време бойлерът трябва да осигури достатъчно топла вода, когато при многогфамилни къщи се черпи едновременно вода от няколко места. Програмата бойлери Vitocell осигурява това потребление и изпълнява завишените изисквания по отношение на комфорт на топлата вода.

vitocell_100_banner

 

 

 

sunsystem

Sunsystem (България)

solar_kits_thumb
Богата гама бойлери и буферни съдове с марка SUNSYSTEM.

За директно / индиректно подгряване.

Подходящи подвързване към соларна, отоплителна и/или термопомпена система.