Дизайнерски радиатори

Дизайнерски радиатори от JAGA (Белгия)

Дизайнерски радиатори

Радиатори JAGA – енергоспестяване и дизайн. Продуктите за отопление и охлаждане на белгийския производител JAGA N.V. са в три основни направления.

Дизайнерски радиатори – произведени от легирана стомана, огромно разнообразие от цветове и детайли. Съобразени със всички европейски норми за качество. Подходящи за всякакъв интериор, както за входни помещения, така и за баня, кухня или хол и трапезария. Радиаторите JAGA допълват и придават завършеност на вашия дом или офис а могат да бъдат и негов акцент.

Конвектори за отопление – конвектори за отопление базирани на технологията LowH20 – ниско съдържание на флуид. Изработени от медни тръби и фини алуминиеви ламели нагънати за по-голяма площ на топлоотдаване. Характеризират се с бърза реакция към температурните промени в помещенията, ниско съдържание на флуид, което намалява общия обем на циркулиращия в системата флуид, който трябва да бъде загряван. Естествена конвекция – завихря въздуха в помещението като отоплява целия обем без да оставя студени точки. Без вентилатори, което прави отоплението безшумно. Поради бързото преминаване на въздуха през топлообменника, температурата на загряване не надвишава 45°C, това прави тези конвектори здравословни тъй като не изсушават въздуха, който дишате. Нискотемпературен режим – новите технологии за отопление са насочени към спестяването на енергия и използването на алтернативни и възобновяеми енергийни източници. Всички модерни отоплителни системи са базирани на нискотемпературно отопление. Кондензни газови котли, термопомпи за отопление и охлаждане и др. работят при температури от 35 до 55°C за получаване на оптимално КПД. Конвекторите на JAGA отдават топлина при температура на флуида над 35°C, което ги прави основна част от модерната система за отопление и охлаждане.

Вентилаторни конвектори – конвектори за отопление и охлаждане с голяма мощност. Разполагаме с модели за стенен, подов и таванен монтаж. Предлагаме и модела Clima Canal –  вентилаторен конвектор за вкопаване в пода с много малки размери и голяма мощност на отопление и охлаждане. Безшумен вентилатор с нива на шум от 29db при средна скорост на въртене. Дизайнерски решетки от натурален алуминий и натурално дърво за всеки стил.

Ето и някои от най-предпочитаните модели:

В секция каталози може да намерите всички модели с техните технически параметри.


Радиатори CORDIVARI и CORDIVARI DESIGN (Италия)


Cordivari предлага голямо разнообразие от дизайнерски радиатори преминавайки от класическия /ретро/ стил и достигайки до най-модерни форми с качество дори и в най-дребния детайл.

Класическия колонен радиатор Ardesia се вписва идеално във всеки интериор. Вариант от два до шест колони, с височина от 207-2500 мм и различни специални изпълнения.

Цветове на радиаторите:

Радиатор и аксесоари – всички цени са за стандартен бял цвят RAL 9010. Цените за всички други цветове се увеличава с 30% за специални покрития.

Радиатори

В секция каталози може да намерите всички модели с техните технически параметри.


Радиатори AD HOC, DELTACALOR и HOX (Италия)


Италиански дизайнерски отоплителни тела изработени от висококачествени материали.

Всяка година, дружествата от GruppoRagaini произвеждат милиони радиатори, с което допринасят за комфорта и стила на много къщи, апартаменти и офиси в повече от 40 страни по света. По същия начин всяка година, 2.1% от оборота се инвестира в научни изследвания и развитие на нови технологии и продукти.

През последните десет години, продуктите, произведени от групата са спечелили или са били номинирани за важни Дизайн и технологично качество награди: ADI Index 2004/2005, Designplus 2007, Compasso d’ Oro 2008, Design Preis 2008, GranDesign – DesignEtico 2008 г., и престижния Wallpaper * Design Award 2009 за най-добър вътрешен дизайн в света.

%d0%bf%d1%8a%d1%80%d0%b2%d0%b0-%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b0-%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%b8%d0%b0%d0%bd%d1%82-3-ad-hoc

В секция каталози може да намерите всички модели с техните технически параметри.


CALEIDO (Италия)


Нови дизайн ориентирани отоплителни тела специално разработени за клиенти, които държат на нетрадиционния интериорен изглед и специалната атмосфера. Продуктите с марка CALEIDO отговарят на всички европейски стандарти за качество.

%d0%bf%d1%8a%d1%80%d0%b2%d0%b0-%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b0-%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%b8%d0%b0%d0%bd%d1%82-1-caleido

В секция каталози може да намерите всички модели с техните технически параметри.


CARISA (Турция)


Алуминиеви лири за баня и радиатори с различен дизайн. Модерна производствена технология. Разнообразие от модели и материали. Радиаторите и лирите произведени от Carisa отговарят на най-високите стандарти.

%d0%bf%d1%8a%d1%80%d0%b2%d0%b0-%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b0-%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%b8%d0%b0%d0%bd%d1%82-1-carisa

В секция каталози може да намерите всички модели с техните технически параметри.