* JAGA дизайнери на климата! *

JAGA CLIMATE DESIGN произвежда серия радиатори, които предоставят най-добрият и здравословен вътрешен климат с минимални външни въздействия. Радиаторите JAGA притежават най-иновативната система за отопление, охлаждане и вентилация насочена основно към здравословният климат.

Радиатори JAGA енергоспестяване и дизайн. Продуктите за отопление и охлаждане на белгийския производител JAGA N.V. са в три основни направления.

Дизайнерски радиатори – произведени от легирана стомана, огромно разнообразие от цветове и детайли. Съобразени със всички европейски норми за качество. Подходящи за всякакъв интериор, както за входни помещения, така и за баня, кухня или хол и трапезария. Радиаторите JAGA допълват и придават завършеност на вашия дом или офис а могат да бъдат и негов акцент.

Конвектори за отопление – конвектори за отопление базирани на технологията LowH20 – ниско съдържание на флуид. Изработени от медни тръби и фини алуминиеви ламели нагънати за по-голяма площ на топлоотдаване. Характеризират се с бърза реакция към температурните промени в помещенията, ниско съдържание на флуид, което намалява общия обем на циркулиращия в системата флуид, който трябва да бъде загряван. Естествена конвекция – завихря въздуха в помещението като отоплява целия обем без да оставя студени точки. Без вентилатори, което прави отоплението безшумно. Поради бързото преминаване на въздуха през топлообменника, температурата на загряване не надвишава 45°C, това прави тези конвектори здравословни тъй като не изсушават въздуха, който дишате. Нискотемпературен режим – новите технологии за отопление са насочени към спестяването на енергия и използването на алтернативни и възобновяеми енергийни източници. Всички модерни отоплителни системи са базирани на нискотемпературно отопление. Кондензни газови котли, термопомпи за отопление и охлаждане и др. работят при температури от 35 до 55°C за получаване на оптимално КПД. Конвекторите на JAGA отдават топлина при температура на флуида над 35°C, което ги прави основна част от модерната система за отопление и охлаждане.

Вентилаторни конвектори – конвектори за отопление и охлаждане с голяма мощност. Разполагаме с модели за стенен, подов и таванен монтаж. Предлагаме и модела Clima Canal –  вентилаторен конвектор за вкопаване в пода с много малки размери и голяма мощност на отопление и охлаждане. Безшумен вентилатор с нива на шум от 29db при средна скорост на въртене. Дизайнерски решетки от натурален алуминий и натурално дърво за всеки стил.

В секция каталози може да намерите всички модели с техните технически параметри.