Подово отопление

Системи за водно подово отопление

ТОТАЛ ТЕРМ предлага компоненти за изграждане на водно подово отопление на два реномирани производителя – OVENTROP (Германия) и TIEMME (Италия).

Лъчистото подовото отопление е сред най-предпочитаните варианти от домакинствата. То не повлиява визията на интериора, има ниски експлоатационни разходи и създава комфортна и здравословна среда.

Системи за лъчисто подово отопление, колектори и колекторни кутии, адаптори, устройства за регулиране на температурата и аксесоари.

Системата с релефна плоча със съгласувани помежду си компоненти дава възможност за бързо полагане, дори и когато това се прави само от един човек.

 

Подовото отопление на германския производител Oventrop използва компоненти с най-високо качество и ефективност!

Прецизната автоматика гарантира икономия и комфорт на климата. В зависимост от нуждите на клиента системата може да бъде изградена с централно задаване на температурата или зонирана с помощта на електронни стайни термостати с възможност за седмично програмиране. Колекторните разпределители, са изработени от висококачествена неръждаема стомана. С това се гарантират максимална издръжливост и експлоатационен живот!

Тръбите, крановете и фитингите са продукт на дългогодишен инженерен и експлоатационен опит. Те са изработени по най-модерна технология използвайки висококачествени материали! В зависимост от нуждите на клиента подовото отопление може да бъде оптимално проектирано и изпълнено за инсталации с термопомпа или различни видове котли на газ, електричество или пелети!