Високотемпературни термопомпи

 

 

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA

 

високотемпературнаВисокотемпературната термопомпа Daikin Altherma ще осигури отопление и гореща вода за вашия дом. Това е идеална възможност за замяна на обикновен котел, тъй като се свързва безпроблемно със съществуваща инсталация и радиатори, което я превръща в перфектното решение за ремонти!

ПРЕДИМСТВАТА ЗА ВАС

ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ

С високотемпературната термопомпа Daikin Altherma вие се възползвате от ефективността на термопомпа, без да се налага да заменяте вашите радиатори.

СМЯНА НА КОТЕЛ

Тази система за отопление прави лесно замяната на вашия съществуващ котел, без да се налага да правите други промени в тръбния път на съществуващата система за отопление.

ОГРАНИЧЕНО МЯСТО ЗА МОНТАЖ

Daikin Altherma е идеална за загряването на гореща вода без да има нужда от допълнителен електрически нагревател. Можете да поставите водосъдържателя за гореща вода върху вътрешното тяло.

ЛЕСНО УПРАВЛЕНИЕ

Можете да регулирате температурата бързо, лесно и удобно, благодарение на потребителския интерфейс на Daikin Altherma.

Каскадна технология

  1. Външното тяло включва термопомпа, която извлича топлина от външния въздух и я прехвърля към вътрешното тяло чрез тръбопроводите с хладилен агент.
  2. Вътрешното тяло получава топлината и използва хладилен агент R-134a, за да повиши температурата. Въпреки че може да звучи странно, хладилният агент е вещество, което се използва за пренос на топлина.
  3. Топлината се предава от кръга на хладилния агент до водата в системата. Температурите могат да достигнат до 80°C без да се използва допълнителен нагревател.